Inruilen

Bezoek onze showroom en laat u betoveren door de wereld van exclusieve auto’s bij Dream Motors. 

Dream Motors

Inruilen bij Dream Motors

Bedankt voor uw interesse om uw auto bij ons in te ruilen of aan ons te verkopen. Op deze pagina kunt u alle benodigde informatie over uw auto aan ons verstrekken, inclusief foto’s. We zullen uw gegevens zorgvuldig beoordelen en zo snel mogelijk contact met u opnemen om te bespreken of uw auto in aanmerking komt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. 

Inruilen houdt in dat u uw huidige auto bij ons kunt inleveren als deel van de betaling voor een nieuwe auto uit ons assortiment. Het bedrag dat wij bieden voor uw auto wordt verrekend met de prijs van de nieuwe auto.

De inruilwaarde van uw auto wordt bepaald op basis van verschillende factoren, zoals het merk, het model, de leeftijd, de kilometerstand en de algehele staat van de auto. Onze experts zullen uw auto zorgvuldig beoordelen om de inruilwaarde vast te stellen.

Ja, het is belangrijk dat u alle relevante documenten meeneemt, zoals het kentekenbewijs, onderhoudsboekje en eventuele andere documenten die betrekking hebben op uw auto.

We streven ernaar om u zo snel mogelijk een definitief aanbod te doen voor uw inruilauto. Na een grondige beoordeling van uw auto zullen wij u binnen een redelijke termijn informeren over het definitieve aanbod.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
U kunt meerdere foto's selecteren door de shift-knop ingedrukt te houden tijdens het selecteren van de foto's. Wij kijken ernaar uit om uw aanvraag te beoordelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.